marți, 13 ianuarie 2009

Olita

Cand voi mai trece prin aceasta etapa si cu David mai voi intoarce sa lecturez aceste pagini.Si ma refer la renuntarea la pempers.
Daca in prima saptamana ma vedeam renuntand la masina de spalat si aveam in fata ochilor lighene cu multi, multi pantaloni pisati.....ehe s-a schimbat radical situatia!Suntem in a 2 a saptamana si ieri Dragos a cerut de n ori "kk-pisu a oitza", am avut si cateva accidente, datorate desenelor animate care i-a captat atentia uitand de minunata foca care ne rasplateste efortul facut la olita!


Trag aer in piept si respir usurata: mai usor decat sa urci Himalaya a fost renuntarea la pempersul de zi Ne mai ramane sa-l scoatem si din reprizele de somn, dar....si Dzeu a facut in 7 zile lumea, asa ca ...lasam copilul sa se mai simta si el bebelus noaptea, purtand "bebes"= imi place asa de mult cum ii spune si are dreptate Dragos ca doar bebelusii poarta pempers!
Davidut cred ca e iar intr-un puseu de creste, are azi 3,5 luni si ieri tare greu l-am facut sa vedem pe fata lui si niste zambete nu doar grimase si lacrimi. A plans pentru prima data cu lacrimi si m-a impresionat asa de tare A fost si foarte obosit, dar Dragos o clipa nu a renuntat la vocalize...si are o voce de-ti tiuie urechile cateva ore buna dupa un chiot de-al lui!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Februarie...

  E iarnă,  un amestec de toamnă târzie cu zile mohorâte,  cu ploi ba mocănești, ba torențiale. Cu zile ce par ușor a se lungi, cu haine mul...