luni, 3 august 2015

Spor de vacanta!

 

Asa ar trebui!
 Privind ca spectator de pe margine, ma distrez cum temele de vacanta se impart zilnic in cate zile au mai ramas pana plecam la mare si cum se reporteaza de pe o zi pe alta, cum flutura panica, pret de 5 secunde, nu le voi termina, dar nici nu ma apuc, ca doar n-oi fi nebun sa las frumusete de zi de vara, pentru statul la birou.
Asa e in realitate!
     Plecam la Severin, cu cartile de lectura, cu caietul imaculat in care urma sa fac fisele de lectura, caietul de mate pe care lucram cam o saptamana sa-mi scriu numele frumos si caligrafic si sa notez "caiet de probleme si exercitii de vacanta".
       Intre timp ma apucam de citit, asta mergea usor, usor, incat nici nu observam cum s-a diminuat bratul de carti, dar.....urma drama sa scriu rezumatul.....cu chiu cu vai ajungeam sa duc la bun sfarsit si aceasta sarcina, dar ce te faceai cu 100 de la mate! Nu aveam bine definit de unde, pana unde, ci un numar de exercitii si probleme de X clasa pe care o absolvisem. Pai cand ai la dispozitie o carte intreaga si un numar X la alegere, sa te tii dileme: asta e prea grea, asta e prea usoara, vai ce chin....mai mult pierdeam cu organizarea cu impartitul volumului/ zilele ramase :)
      De cinci minute m-a intrebat David cate zile mai avem pana plecam...11! Au! Nu apuca sa le termine...! Ma mai duc 5 minute la TV si apoi ma apuc! :)))))
Cucui de vacanta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Februarie...

  E iarnă,  un amestec de toamnă târzie cu zile mohorâte,  cu ploi ba mocănești, ba torențiale. Cu zile ce par ușor a se lungi, cu haine mul...