marți, 12 iulie 2016

Jurnal de vacanta

       
Stiu ca sunt multe zile libere, ca multa lume ne invidiaza, dar putini stiu cate lasi pentru aceasta perioada. Si nu sunt doua luni de huzur, pe insula paradisului, ci doua luni in care iei la dereticat toate ungherele casei, in care incerci sa te elberezi de tot ce s-a adunat un an intreg: haine (mici, vechi, iesite din uz), hartii (fise, caiete, lucrari), ganduri (care te-au macinat, te-au intristat), faci planuri (cum voi bea in fiecare zi doi litri de apa/zi, 50 de abdomene in doua serii, o pagina pe zi de scris in jurnal, colindat prin magazine si spalat ochii, citit, cefele descantate) Visat cu ochii deschisi, odihnit picioarele care doua luni nu mai stau incotopenite pe tocuri (ador vara), fara machiaj....relaxare!
Vom merge si anul acesta la mare, la 2 Mai. E greu sa mobilizezi atatea resurse pentru un sejur de doua saptamani, dar fericirea de pe chipul baietilor, curele de aerosoli, care i-au facut atat de mult bine lui David merita aceste eforturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Februarie...

  E iarnă,  un amestec de toamnă târzie cu zile mohorâte,  cu ploi ba mocănești, ba torențiale. Cu zile ce par ușor a se lungi, cu haine mul...