miercuri, 28 ianuarie 2009

O seara in 4!

O seara in 4....
Vine Cristi mai repede de la serviciu, ma gandesc bucuroasa sa-i trasez niste sarcini domestice, dar ... ne sarutam rapid, ca-i telefonul lipit de ureche si.."vorbesc cu sefu'".
Pregatesc masa si astept, intarzie ca trebuie sa mai introduca niste comenzi rapid sa le poata da ok azi din firma.
In fine hai sa mancam linistiti ca dorm copii...prima inghititura, primul semnal apare zburlici (Dragos).
Bun ma ridic de la masa il pun in scaun, ii dau castronelul, revin la blidul meu, a 2 a imbucatura se aude interfonul...se duce ta-su dupa strumful nr 2. Pe el il pozitionez la san astfel incat sa mai pot si manca.
Dragos intre timp se plictiseste si cum nu e bagat in seama incepe sa se dea in spectacol: o furculita aruncata pe jos, cere apa pe care o scuipa pe el, se manjeste cu mancare si incepe sa deseneze cu ea pe masuta Eu continui alaptatul si mancatul in acelasi timp, Cristi mancatul si vorbitul la telefon.
Il duce pe David sus si eu raman la bucatarie sa deratizez zona si cu Dragos in picioarele mele.Ne asezam la Tv, ora 19 sa vedem si noi stirile apare Dragos:pune desene, pune desene! Eu plec la celalt Tv si implicit la David care iar scanceste!
Cristi abandoneaza si el stirile si se muta la calculator...deci stiri in familie nu am vizionat Daca tot nu doarme David hai sa-i fac baie....apare Dragos care vrea sa ma ajute, strig la marid sa vina dupa el
Termin cu David imbaiat, alaptat, culcat, apare Dragos ca vrea mancare....se duce cu ta-su si se descurca singuri.Apar, Dragos tot chiuind eu facand semne disperate ca doarme David.
Se duce la el in camera sa se joace, eu la calculator, Cristi la tv...ating prima tasta: "mama kk pisu a oitza" fug si las netul ca si asa e 22 si incepem sa dam stingerea...David doarme de vreo ora, Dragos in pijama cu menajeria in brate asteapta sa ies de la dus, maridu strajuieste usa baii sa nu intre copilul peste mine!

Maridu vine cu propunerea ca doarme cu noi, nu zic nimic si urcam toti 3 in pat!Cand trag si eu coltul de plapuma pe mine we, we din patut, cobor si-i dau suzeta.Tace.Urc in pat plansete ascutite...iau copilul la alaptat, intre timp in pat mai ramasese maridu, Dragos era jos langa mine Amenint ca daca in 2 minute nu-i in pat....bla, bla....urca si epuizat adoarme!Pun strumful in patut si incepe sa planga ca vrea in brate....maridu pleaca in alta camera, iau copilul langa mine sa nu-l trezeasca pe Dragos si adom...pana la 2 cand David vrea iar san!
Si uite asa ma trezesc dimineata odihnita si ma intreb cum o mai fi sa dormi o noapte intreaga in patul matrimonial cu sotul langa tine?