sâmbătă, 31 decembrie 2016

Secunda dintre ani

 
  Și doamne cum se mai duc, ca nisipul din clepsidra lui David pe care și-a dorit-o atât de mult la Mânăstirea Neamț, de ani, vorbesc!
      Sunt ani in care te îndrăgostești, in care iubești, te căsătorești, ai copii, in care te despărți de cineva drag, in care moartea îți lasă doar amintiri .....Acea secunda dintre ce-a fost și ce va fi, doar asta face, te ajută să contabilizezi statistic evenimentele. Anul vechi nu-i o ciornă pe care să faci încercări și dacă ai greșit să treci pe curat, in noul an, evenimentul fără cusur!
Sunt evenimente pe care le trăiești o data în viață, sunt oameni lângă care stai preț de o călătorie, sunt imagini lipite pe rețină, parfumuri care te răscolesc, sunt perioade care se șterg din memorie și zile in care ți-ai dori să se dilate timpul, să "apuci."
      Familia e mai mare, cu cele două perechi de fini și micul finuț botezat anul acesta. Au fost două nunți superbe, la care nașii mici, bănuiți despre cine e vorba s-au simțit mi-nu-nat!
Concediul a fost de vis! Am simțit că a fost anul relațiilor, al întâlnirilor neprogramate, a surprizelor plăcute, a timpului petrecut intens! Un an
frumos!
       Îmi doresc sănătate pentru toți, tihnă, oameni lângă care timpul să fie de aur, bani ( mă codeam până mai an, dar mai las-o-n colo de modestie, că nu strică să fii pe plus) și vorba băieților " ce mai vrei tu"!
La mulți ani! 2017....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Februarie...

  E iarnă,  un amestec de toamnă târzie cu zile mohorâte,  cu ploi ba mocănești, ba torențiale. Cu zile ce par ușor a se lungi, cu haine mul...