joi, 1 iunie 2017

Una din cele 365 de zile alături de ei...La mulți ani, năzdrăvanilor!

       

Dacă nu ați fi voi, cred că viața ar fi pustiu, vorba cântecului!
Profităm de zilele libere și alegem destinația perfectă pentru relaxare: o plimbare prin gradina botanica din Jibou.Ce poate fi mai potrivit decât frumusețea florilor in prima zi de vară, de ziua copilului?! Vizităm gradina botanica, superbă, toți încântați, urmează popasul pentru prânz, încărcarea bateriilor pentru următorul obiectiv.
       Nu știu de ce, dar în orice local mergem, baia e punctul de atracție, cu sau fără motiv😀al băieților! Mergem să ne spălăm pe mâini, înainte de masă, după masa, în așteptarea meniulului, a notei de plată.... Și așteaptand ​ nota de plată, contemplând niște petunii superbe, îmi fac un calcul că au trecut cam multe minute de când cei doi zăbovesc la baie!... Ăștia fac ceva, trage Cristi concluzia gândurilor mele... Oricum am, și eu de mers la baie... Intru...o dna bondoacă cu coada unei linguri în mână sfredelea de zor, broasca ușii; alta întărea " am chemat-o pe contabilă, să vină cu o cheie", nu-mi mirosea a bine, scena 😁
De dincolo de ușă, două voci cristaline "ne-am blocat, nu putem deschide ușa" Vaaai sunt băieții mei!😀 Noroc de baie cu hol mixt! Un tânăr se uită la mine: să vă ajut? Dacă puteți....se urcă pe sus, sare in cabină și eliberează  fiarele😂😂 Tu ai închis! David a închis și dacă ai știi cât era de relaxat ( declarație Dragoș)
 Simți cum relaxarea te cuprinde: copiii tăi tocmai au fost eliberați după ce se încuiaseră singuri în baie!
Nu zic nimic, e doar amiaza primei zile, din cele cinci libere!