joi, 18 ianuarie 2007

Si pana la urma e superb sa fii mamica!

De obicei se trezeste la 12 noaptea sa manance, am stat pe net ca poate ma prinde treaza si nu ma trezesc dupa 20 minute de somn.Cu toate eforturile mele la 12 am capitulat si am mers la culcare.
Aud foieli in patut, e 2,30, sar repede dupa biberon, daca nu-l servesc la timp se trezeste de-a binelea si e jale, mi-e somn si-mi vine sa pun capul pe patut, dar ma doare ingrozitor spatele (chiar maine o intreb pe doctorita ce sa iau), termina de mancat si parca mi-a sarit somnul, dar ma incapatanez sa nu deschid televizorul!Ce sa le fac reiting la emisiunile in reluare 24.gif? Adorm si tresar dupa cateva minute:oare eu am dat copilului sa manace?Da sigur ca da, doar am dus biberonul.
Ma trezesc e 3 si 15 nu stiu de ce m-am uitat la ceas, ca trebuie sa merg la baie. Mi-e ciuda ca nu mi-a trebuit la trezirea anterioara 102.gif
Iar se aud foieli in patut, e 5,08 mai mananca 70 ml si adoarme.Fug si eu repede in pat sa mai prind macar o ora de somn.Am noroc si dorm pana la 7, 30.
Fericita si cu planuri mari pentru ziua de azi:Dragos va manaca la 4 ore, ca mananca cateva zeci de grame, din ora in ora si fac criza, la proba cantarului seara, ca stagneaza de cateva zile!
La 9 ne instalam la masa, doar au trecut 4 ore si Dragos mananca 50 ml lapte 102.gifsi-si pune lacat pe gura! Nu-i nimic daca nu vrea acum va manca mai mult la 13. Adoarme eu fug la bucatarie:spal biberoane, pun de-o supa pentru Dragos, doar am inceput diversificarea, pun o friptura la cuptor....ora 11 tipete din camera?! Aoleu ce ma fac, la 13 trebuia sa manance! Las totul in bucatarie si merg la el....cum sa-l tin pana la 13, hai sa mancam! un circ si un scandat: dadea din maini si cand putea imi impingea biberonul. In fine ne-am razboit pt 70 ml lapte. Daca s-a trezit hai la bucatarie! Pe hol ma izbeste miros de ars....s-a dus dracului supa! 20.gifAsta e mamico! Si o craticioara arsa pe ziua de azi! 18.gifAs lua un calmant, dar nu am in casa! Trebuie sa fac rost! Iau un algocalmin 3.gif
Il pun in landou, se miorlaie cateva minute bune si adoarme.....frec cratita, mai curat o data zarzavat si-mi mai pun o cafea!
Gata si cu bucataria....astept sa se trezeasca sa manance terciul (care chiar are gust bun).Si degusta 40 ml 41.gifsi 80 ml lapte. Imi creste tensiunea, constat ca ma dor buzele cat mi le-am strans de nervi! Deci asta a fost masa de amiaza 13.gif
Urmeaza programul artistic (aici ne intelegem de minune:povestim, ascultam cutiuta muzicala, mami imi da sa tin cate o jucarioara) si apoi putin somn, ca deh! sunt mic. Ff putin somn, ce sa scap ceva?
17, 30 iar ii e foame si 120 ml se beau calm ,frumos asa cum imi doresc eu! Urmeaza inca o tura de program artistic si la 20 facem baia (e un moment pe care l-a indragit din prima clipa).
Dupa baie de obicei adoarme singur (a mai mancat 40 ml) dupa ce-i pornesc de 2-3 ori caruselul muzical!
21 mananc si eu (singura, sotul e in delegatie) si-mi propun o seara cu fetele pe net! 20.gifse mai cere o portie de lapte (50 ml si adoarme)
Asa a arat ziua de azi! Am s-o savurez cand voi trece si peste etapa: fara pofta de mancare!Maine mergem la doctorita....
Si pana la urma e superb sa fii mamica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Februarie...

  E iarnă,  un amestec de toamnă târzie cu zile mohorâte,  cu ploi ba mocănești, ba torențiale. Cu zile ce par ușor a se lungi, cu haine mul...