marți, 16 decembrie 2008

Final de an

Mai sunt cateva saptamani pana la sfarsitul acestui an, ce an...as putea spune!Si stiu bine de ce o spun....pentru unii s-a destramat un mit, pt mine s-a adeverit din pacate adevarul gol golut. Imi pare rau ca doar eu am vazut adevarul crud, dar asta e, o palma pe care viata ti-o da din cand in cand. Important e ca aceasta palma sa nu te doboare. Incerc sa strang din dinti si sa merg mai departe, mult mai departe, desi va fi fff greu de acum inainte.Am inteles ca dezamagirile vin de la cei mari, de la cei care - ai cele mai multe asteptari, de aceea de mult incerc sa fiu cat mai independenta.
Dependentele intotdeauna m-au speriat, iti limiteaza libertatea!De cate ori se schimba cursul unei vieti???Poate par nebuna, dar astept.....si-mi ingheta sufletul , dar asta e un mod de a ma apara, un fel de anestezie pana va trece totul...daca va trece...si cand va trece...................
.Si totusi un an, 2008 in care un sufletel a venit in viata noastra. Il iau in brate, se lipeste tot de mine, imi trage un zambet stramb si stirb si-l strang tare, tare la piept si dintr-o data devin calma si linistita...are atat forta asupra mea. Uneori il simt ca pe ingerul meu pazitor in toata nebunia momentului!Se spune ca fiecare copil vine cu un scop pe lume pt parintii lui, pt omenire si cred foarte mult in asta!Cand ii vad pe toti trei, barbatii casei mi se umple sufletul de bucurie.