vineri, 8 august 2014

Trecutul.....un vesnic prezent!

         Credeam ca trecutul, uneori, mai este si uitat, ca memoria se mai goleste de informatii, dar aflu cu stupoare ca Frau Angela Merkel a purtat o tunica, pe care o are de 18 ani.........vai, si ea? Credeam ca  doar piesele de top, alea de zeci de mii de euro, nu se cade sa le imbraci de mai multe ori, ca pari o ţoapă, ca astea no name merg imbracate de mai multe ori :) Ca nu mi se pare o achizitie foarte scumpa!
        Acum nu stiu daca este rautate in articol sau invidie, trebuie sa vad cine il semneaza, daca e barbat e frustrarea, ca, lui nu-i incap niciodata hainele in dulap de bulendrele consoartei, daca e femeie, sigur invidia ca inca o mai incape tunica, dupa 18 ani....sau i-o fi dat drumul, o fi bagat vreun ic, pe ici pe colo :) ?
        Concluzia pe care am tras-o....fara fotografii, ca maine, poimaine scoate cineva din sertar dovada ca esti o zgarciomana, care nu si-a mai reinnoit garderoba de zeci de ani :)) chiar daca tu tineai ca etalon al siluetei tale, blugii din liceu, pe care in fiecare vara ii imbracai cu mandrie, ca inca te mai incap :))))
Articolul e semnat Rebecca Shuman :))))))


Februarie...

  E iarnă,  un amestec de toamnă târzie cu zile mohorâte,  cu ploi ba mocănești, ba torențiale. Cu zile ce par ușor a se lungi, cu haine mul...