miercuri, 4 noiembrie 2015

Adevaruri, minciuni = realitate

Baietii cresc si tot mai des avem discutii pe diferite teme: sensul unor cuvinte, reclame TV, atitudinea cuiva intr-o anumita situatie.....am devenit un reper al adevarului. Multe discutii se termina cu  "tu crezi asta?" Tu ii crezi?"
Pe langa serialele lor de desene, toti 3 urmarim Master Chef si Visuri la cheie. Mai ales Dragos! L-a prins emisiunea cu toate etapele ei: de la povestea emotionanta a cazului pana la finalul fericit in care casa arata "de lux" dupa parerea lui.
Intr-o zi rasfoind facebookul ochii imi cad pe un articol, cum ca aceasta emisiune ar fi o facatura, ca a fost un caz, care a ramas doar la stadiul de filmare intr-o casa renovata, dar nu a fost a lor! Nu stiu daca e o stire adevarata, nu mai cred in ce scrie presa, cu atat mai putin ce apare on line, dar....daca e adevarat? Ce ar zice Dragos daca ar afla ca acei oameni carora li s-a promis ceve, carora li s-a indeplinit un vis, in fata ochilor lui nu-i decat o minciuna...?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Februarie...

  E iarnă,  un amestec de toamnă târzie cu zile mohorâte,  cu ploi ba mocănești, ba torențiale. Cu zile ce par ușor a se lungi, cu haine mul...