marți, 10 iulie 2012

Dincolo de nori, din lumea ingerilor!



10 iulie 2003
E nedrept sa mori la 18 ani! Ce se va alege de visele, de planurile unor copii care au disparut? Horia si Alexandru au plecat prea repede in lumea ingerilor. Nu pot sa cred...Imi vin in minte discutiile cu Horia; iubea atat de mult viata, vroia sa faca psihologie, pentru a se putea cunoaste, pentru a fi "cum sunteti dvoastra, ii intelegeti pe ceilalti!".  Mi-a cerut sa-i acord o ora de consiliere in care mi-a povestit despre el, despre cainele lui, despre visele lui. Acum cand nu mai este....ce este?

10 iulie 2013
Un eseu scris in clasa a XII a  la filosofie....


      Sunt convinsa ca de acolo din lumea ingerilor ne priveste si cu acelasi zambet ne vegheaza! Dzeu sa-l odihneasca!

10 iulie 2014
      Si mai trece un an, si, iti dai seama ca nu ai cum sa treci peste aceasta zi de 10 iulie.....si cuvintele iti urca in gat si nu le poti rosti, te dor pentru ca trebuie sa folosesti trecutul si nu-i corect si atunci vin miile de "de ce-uri?" ale caror raspunsuri nu le vei gasi niciodata.....stii, ca e doar sus, intr-o alta lume care l-a vrut mai mult decat cea de aici. E ingerul pazitor din cer care vegheaza peste toti, toti cei, in inima carora a ramas o farama din el: Horia!

Februarie...

  E iarnă,  un amestec de toamnă târzie cu zile mohorâte,  cu ploi ba mocănești, ba torențiale. Cu zile ce par ușor a se lungi, cu haine mul...