joi, 17 aprilie 2014

Nostalgia scrisul de mana

E clar ca vremea caligrafiei a apus.Acele ore in care se punea pret pe frumusetea scrisului de mana, cand scrisul de mana era o carte de vizita a celui ce asternea cateva randuri pe hartie. Sunt genul de persoana care ador instrumentele de scris, hartia, forma cuvintelor asternute pe hartie, iti da senzatia intimitatii, ca gandurile tale sunt chiar acolo, numai tu le-ai putut scrie..........nu se poate face copy paste!
Imi place sa scriu cu negru, mi se pare mai elegant, mai deosebit. Imi place enorm cand aud:ce frumos scrieti, ce scris frumos ai!
Dragos observ ca tine si el la tinuta scrisului, ca incearca sa faca unele litere cum le fac eu, placandu-i mai mult!

Ma gandesc ca peste cativa ani, cand totul va fi informatizat.....oare vor mai invata sa scrie si de mana sau numai de tipar? Dragos a invatat prima data sa scrie de tipar cu litere mari, apoi sa scrie de mana, dar si de tipar,

litere mici si mari.
David stie sa se semneze H.DAVID si stie sa foloseasca aceste litere si in alte cuvinte. Stie sa copieze fara sa stie ce copiaza, dar cu un scris foarte frumos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Februarie...

  E iarnă,  un amestec de toamnă târzie cu zile mohorâte,  cu ploi ba mocănești, ba torențiale. Cu zile ce par ușor a se lungi, cu haine mul...