vineri, 1 ianuarie 2016

La multi ani 2016!


   Nici nu-ti dai seama cand trecutul a disparut, doar clipind din gene, intr-o secunda. Ii zice trecut si totusi il porti mereu, incercand sa nu-l uiti sau din contra inghesuindu-l in cotloanele cele mai intunecate ale mintii.
Foaia viitorului e din nou alba, imaculata, gata sa scrii istorie sau sa te balacesti in banalitate inca un an si inca unul....
     De fiecare data cand intorc foaia anilor, imi amintesc de povestea bunicului, unui coleg care la aniversarea de 80 de ani a primit urarea "Sa traiesti bunicule o 100 de ani!" Dragii mei, nu stiu daca mai vreau: ar insemna inca 20 de veri de facut fan si 20 de ierni cu  porci de taiat...!"
     Facand bilantul anului 2015 cea mai fericita zi a anului pentru David a fost ziua cand a primit bicicleta, pentru Dragos vacanta petrecuta la mare, pentru Cristi imi asum eu alegerea, fara sa il intreb, intalnirea cu Ciprian la Tulcea si clipele pe care ni le-a putut oferi in concediu ducandu-ne in locuri noi pentru noi, iar pentru mine: toate rasariturile de la malul marii, cu valurile care se zbateau la picioare, cu razele soarelui pe fata, balansoarul de la Coana Leana, cu ciripitul vesel al lui David langa mine, culegand scoici; zilele in care lor le-au sclipit ochii de fericire, urcand pe biciclete, vaslind, calarind, in telegondola, primind diplome, depunand promisiunea de Cercetas, colindand cu clasele la biserica, FBurile primite, zilele in care analizele ieseau bine si plecam fericiti acasa din spitale si nu pe ultimul loc sustinerea gradului I, a mea.
        De azi...2015 a fost!
        2016 va fi!















4 comentarii:

  1. Foarte frumos spus. La multi ani 2016!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări, Raluca pentru toate realizările tale! LA MULȚI ANI 2016 cu sănătate, bucurii și cu multe împliniri pe toate planurile!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Adela! Sa ai parte de un an excelent! La multi ani!

      Ștergere

Februarie...

  E iarnă,  un amestec de toamnă târzie cu zile mohorâte,  cu ploi ba mocănești, ba torențiale. Cu zile ce par ușor a se lungi, cu haine mul...